top of page
Termeni de utilizare
Cine suntem: 

Goger Attila Zsolt PFA,  CUI: 48281210, înregistrat la Registrul Comertului cu nr F12/1411/07.03.2023

Drepturi de autor: 
  • Întregul conţinut al site-ului aircoltesti.com este proprietatea Goger Attila Zsolt PFA și este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

  • Sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului aircoltesti.com de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conţinutului, precum și citirea sau publicarea conţinutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparaţie sau analiză în vreun fel.

  • Fotografiile şi datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentanţii săi din România.

  • Folosirea fără acordul Goger Attila Zsolt PFA a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). 

 

Prețurile și modalitatea de plată


Prețurile produselor sunt exprimate în RON și conțin TVA conform prevederilor în vigoare. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă. Goger Attila Zsolt PFA va emite către cumpărător o factură pentru serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.


Livrarea serviciilor și returnarea banilor 

 

Întreaga procedură referitoare la livrarea serviciilor și rambursarea platii, împreună cu costurile și modalitățile aferente, o regăsiți pe site la secțiunea "Rambursare".

Politica de folosire a Cookie-urilor 

Despre folosirea Cookie-urilor puteți citi mai multe în secțiunea special dedicată pe site, Politica de confidentialitate.

bottom of page