top of page

BINE DE STIUT

Ai intrebari despre zborurile organizate la Conacul Secuiesc? Noi avem raspunsuri. Aceastea sunt cele mai des intalnite intrebari si raspunsuri pe care recomandam sa le citesti inainte de zbor. Daca este ceva care ne-a scapat, nu ezita sa ne spui.

CATE LOCURI ARE AVIONUL?

Avionul cu care zburam la Conacul Secuiesc are doua locuri, pentru pilot si un pasager. Daca sunteti mai multi doritori de zbor, veti putea zbura pe rand, cate unul.

DE UNDE DECOLEAZA AVIONUL?

Terenul amenajat de pe care decoleaza si aterizeaza avionul este chiar langa Conacul Secuiesc. Ajungi la el in cateva minute, in plimbare. 

COPIII POT ZBURA?

Zburam doar cu pasageri peste 18 ani.

CINE ESTE PILOTUL CU CARE VOI ZBURA?

Vei zbura alaturi de Attila Goger, pilot instructor,  cu o vasta experienta in zbor, care in viata de zi cu zi instruieste viitori piloti in vederea obtinerii licentei de zbor. Pe langa viata de instructor, Attila este un experimentat pilot de acrobatie si airshow-uri aeriene si are experienta de zbor pe avioane comerciale. 

MA POT RAZGANDI?

Bineinteles! Daca din orice motiv te hotarasti sa nu mai faci zborul pe care l-ai rezervat si platit, iti returnam banii.

CAND SE POATE ZBURA?

Zborul este deschis atunci cand conditiile meteo pentru zbor in zona montana sunt favorabile, si starea terenului este buna. Zborurile disponibile se vor vedea in calendarul de rezervari. 

NU GASESC NICIUN LOC LIBER IN CALENDARUL DE REZERVARI

Daca nu sunt disponibile zboruri in calendarul de rezervari, inseamna fie ca vremea nu permite zborul, fie ca toate locurile disponibile au fost rezervate.

Zbor cu avionul la Conacul Secuiesc Coltesti
bottom of page